Vacature

Social Creative

Wij zoeken iemand die short-form content de 💩 vindt en elke social media trend weet te noemen. Iemand die gave shots schiet, deze kan bewerken en hier in samenwerking met ons team de vetste resultaten mee weet te behalen.

Junior
content creator
Kennis van TikTok, Instagram, etc.
Innoverende denkwijze
32-40 uur
Kennis in Premiere-Pro en CapCut
Ervaring met short-form content

Dit bieden we

  • Een functie voor 32 - 40 uur
  • Flexibiliteit in werktijden en vakantiedagen
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Een kans om verder mee te groeien met het bedrijf
  • Een ambitieus team dat het beste uit elkaar, de klanten en zichzelf wil halen, maar ook een gezellig en hecht team met de nodige uitjes en borrels
  • En niet onbelangrijk: een passend salaris, MacBook en reiskostenvergoeding

Wij verwachten

Jij snapt als geen ander wat de meerwaarde van short-form content is. Samen met ons team werk je structureel aan de online zichtbaarheid van onze klanten. Je bedenkt en creëert content dat aansluit bij de doelstellingen en doelgroep. Je snapt hoe de social media kanalen van deze tijd werken en hoe we deze kanalen optimaal kunnen inzetten. Zo klinken de programma's Premiere Pro en CapCut niet onbekend voor jou.

Wij zoeken een Full-time Social Creative die samen met ons werkt aan het succes van Liike, die leergierig en innoverend is. Samen werken we aan en voor de tofste klanten en vieren we successen! Je gaat mee op shoots en creëert toffe content.

Wij zijn Liike! 🚀

Continu online zichtbaar zijn. Eigenlijk is het een must, dat weet jij ook. Maar het is ook een vak apart. Waar haal je de tijd, inspiratie en skills vandaan om content te maken die écht gezien wordt? Hoe haal je de maximale waarde uit social media met de inzet van goede foto’s, video’s en campagnes? Op welke kanalen moet je eigenlijk aanwezig zijn? Laat dat gewoon aan Liike over, zodat de klant kan focussen op waar zij goed in zijn. We maken unieke en oprechte visuele ‘snacks’ voor de doelgroep. Snacks die passen bij het merk. En die zijn zó goed, dat we steeds meer mooie content kunnen creëren voor onze klant!

Kom jij ons team versterken? Stuur ons een mail met je CV.

Short-form content

Content is tegenwoordig vluchtig, kort en krachtig. Wij maken short-form content op een efficiënte manier. Video’s en foto’s voor jouw website en socials.

Trends en Innovatie

Waar is jouw doelgroep en wat doen ze? Wij houden de nieuwste trends in de gaten en zorgen ervoor dat je vooroploopt. Van 3D-filters tot jouw TikTok-strategie.

Social media beheer & campagnesa

De content is er, en nu? Natuurlijk plaatsen we dit op de juiste kanalen, zodat jouw doelgroep het ziet. Organisch of betaald. Anders is het wel verspilde moeite, niet?

Contact
Info@liike.nl
0544 22 14 22
Ziekenhuisstraat 1 7141 AN Groenlo

Thanks!

We like you 🫶🏻